MarketAgent - Információs Blog

Vegyen részt online-kutatásokban és keressen vele készpénzt!
Határozza meg Ön, mi a jövő trendje és terméke!

Regisztráljon most és keressen készpénzt!

Garantáltan és saját kifizetési bizonylatokkal!

Erről szól ez a blog: MarketAgent (1999 óta)

Információs oldalak

Címkék

Frissítsd a profilodat!

2013.10.10. 18:49 gery555

"Az e-mail címek és mobiltelefon-számok megváltoznak, lakóhelyet vagy bankot is válthatunk, az érdeklődési körök is változhatnak, de egy házassággal akár a nevünk is módosulhat. Annak érdekében, hogy adatbankunk mindig naprakész legyen, elengedhetetlen, hogy törzsadatait rendszeres időközönként aktualizálja. Hálásak lennénk, ha személyes adatait változás esetén módosítaná, de ezen felül évente egyszer mi is emlékeztetjük Önt arra, hogy adatait aktualizálja."

Miért?

Ha e-mail értesítést kapsz, akkor feltétlenül aktualizáld profilod adataidat, még akkor is, ha semmi lényegi változás nem történt, mert a Marketagent csapata pénz jutalmat ad (50 pont) a profil adatok frissítéséért. Természetesen 1 évben csak egyszer van erre lehetőséged.

Más ok a profiladatok aktualizálása mellett:

Azon kívül, hogy némi aprópénz jár a profiladatok frissítéséért, természetesen azért is célszerű ezt elvégezni (évente legalább egyszer), hogy mindig érdeklődési körünknek megfelelő kérdőíveket kapjunk. Ha azt vesszük észre, hogy kevés vagy egyáltalán nem kaptunk a regisztráció óta vagy az utolsó profiladatok módosítása után kérdőíveket, akkor érdemes egy kicsi plusz információkat a profiladatunkba "bele csempészni".


Ha már kedvet kaptál a regisztrációhoz, akkor kattints IDE!

Vagy még mindig szükséged van egy kis motivációra? Tessék:

Regisztrációddal azonnal jóváírnak a számládon 1,5 Eurót!

Szóval, Tessék regisztrálni!

A bejegyzés trackback címe:

https://marketagentinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr295562306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása